Velkommen til informøte om konfirmasjonsåret 2024-2025!

Torsdag 23. mai kl. 19.00 inviter menigheten til et informasjonsmøte i kirken. Det er uforpliktende og åpent for alle som er interessert. Møtet er for både foreldre og de unge som lurer på hvor – og om – de skal være konfirmanter neste år (konfirmasjonssøndagen blir 26. april 2025).Fint om vi kan få beskjed om …

Continue reading ‘Velkommen til informøte om konfirmasjonsåret 2024-2025!’ »

Menighetsweekend 2024 på Solbukta!

Helgen 11. – 13. oktober inviterer Fredrikstad Frikirke til menighetsweekend på Solbukta leirsted i Øyenkilen. Dette blir en helg for alle aldersgrupper, familier, par og enslige. Og vi vil ha med akkurat deg!Her kan du lese mer om begivenheten og melde deg/dere på!

Presentasjonsvideo av Det Grønne Skiftet er klar!

Tidligere i år vant som kjent Fredrikstad Frikirke prisen for beste energisparebedrift i 2023. I den forbindelse fikk menigheten besøk av et filmteam som nå har ferdigprodusert en to-minutters presentasjonsvideo av menighetens energitiltak.Fjordkraft lanserer den snart i «alle kanaler», men her får dere en førpremiere.