Skip to content

Ansatte

Per Eriksen (hovedpastor)

Per Eriksen

Per er hovedpastor (90 %) med ansvar for menigheten som helhet. Han er opptatt av flergenerasjonsmenigheten, gudstjenester som engasjerer alle generasjoner, samt nettverksbygging. Han har også utgitt flere bøker.
Per er utdannet teolog med bakgrunn som journalist og lærer.

Mobil: 959 12 010
E-post: pereriksen59@gmail.com

Eivind Bergem (pastor)

Eivind Bergem

Eivind er deltidspastor (5 %) og arbeider med forkynnelse og administrasjon. Eivind er opptatt av strategi og alt som har med kommunikasjon å gjøre. Han er utdannet førskolelærer og har mellomfag i kristendom. Eivind har arbeidet som pastor og barne- og ungdomsarbeider i Frikirken siden 1989. Siden han ble syk i 2001 har han hatt en deltidsstilling.

Mobil: 924 50 720
E-post: bergem65@gmail.com

Jens Pedersen (b/u-pastor)

Jens Pedersen

Jens er barne- og ungdomspastor (50 %) og administrasjonsleder (30%) med hovedansvar for å tilrettelegge for et godt barne- og ungdomsarbeid i menigheten. Jens har et stort engasjement for disippelgjøring, ledertrening og relasjonsbygging, og han blir begeistret når ”nye” mennesker finner sin plass og tjeneste i menigheten.
Jens er utdannet elektronikkingeniør, men har arbeidet med kristent barne- og ungdomsarbeid siden 1993.

Mobil: 920 57 212
E-post: jens.pedersen@frikirken.no

Maria Susasnne Erichsen (Soul Children ansvarlig)

Maria Susanne Erichsen

Maria er Soul Children ansvarlig (10 %) og arbeider med Fredrikstad Soul Children, Pre Soul Children og Soul Teens. Maria er også engasert på St.Criox-huset og har et stort nettverkt innen musikkmiljøet i Fredrikstad.

Maria er utdannet lærer og har i tillegg musikkutdannelse.

Mobil: 484 79 003
E-post: maria@marysue.no