Skip to content

Menighetsweekend 2. – 4. september 2022

Fredrikstad Frikirke inviterer til menighetsweekend på Sauevika leirsted på Hvaler. Dette blir en helg for alle aldersgrupper, familier, par og enslige. Og vi vil ha med akkurat deg!

En helg med fokus på fellesskap. Vi ønsker å bygge og styrke relasjonene på tvers av generasjonene, til jevnaldrende, innad i ditt reisefølge og selvfølgelig til Gud.

Opplegg for barnehagebarn, 1.-4.klasse, 5.klasse og oppover, og for voksne.

Det blir blant annet fellessamlinger, lovsang, bønnevandring, krabbefiskekonkurranse, vannski, kiosk, aktiviteter, undervisning, mulighet for sjelesorg, gudstjeneste og mye sosialt fellesskap.

Med gode støttemidler kan vi tilby svært reduserte priser:
Voksen: 1000,-
Ungdom 13-17 år: 500,-
Barn 3-12 år: 400,-
Under 3 år: Gratis (benytter ikke seng. Ta med egen reiseseng)    

Prisen inkluderer 2 overnattinger, utvask og alle måltider. Du får sove sammen med de du melder deg på med.

PS! Ingen skal være forhindret i å delta på grunn av økonomi. Blir dette for dyrt for deg eller din familie, ta kontakt med Jens Pedersen på 92057212 – så ordner vi det!

Ankomst kl. 18 fredag 2. september og avreise kl. 14 søndag 4. september. Båttransport på ca. 2 minutter fra andre siden av sundet (Spjærøy) til Sauevika leirsted (Vesterøy).

Til informasjon kan man trille barnevogn inn på båten. Mulig å kjøre bilen ned til brygga på Spjærøy for av- og påstigning av folk og bagasje. Noen minutters gåtur på asfalt fra parkeringsplassen til kaia.

Brosjyre for menighetsweekend kan du laste ned her, og her finner du mer informasjon om Sauevika leirsted.

Spørsmål kan henvendes til Anette Cecilie Bergem Eide: anettececilie91@gmail.com

Påmeldingsfrist: Førstemann til mølla!

Påmelding