Smitteverntiltak i forbindelse med gudstjenester

Her kommer en miniveileder i forbindelse med gjennomføring av gudstjenester:

• Har du symptomer på luftveisinfeksjon eller er i karantene, er du velkommen tilbake en annen gang!
  • Møt opp i god tid før kl. 11 – da slipper vi unødvendig kø og kan starte gudstjenesten som planlagt. Husk å overholde 1 meter regelen hvis det skulle bli registreringskø.
  • I foajeen blir du ønsket velkommen av kirkeverter som sørger for at alle vasker hendene med hånddesinfeksjonsmiddel.
    Ønsker du ikke å sprite hendene, må hendene vaskes med vann og såpe på toalettet.
  • Ta med klærne inn – garderoben skal ikke benyttes.
  • Har du deltatt på gudstjenester etter sommeren går du videre og krysser av for fremmøte på listene som ligger på bordet til venstre. Listene blir oppdatert fortløpende og er sortert på fornavn.
  • Har du ikke deltatt på gudstjeneste etter sommeren går du til registreringsbordet til høyre og skriver opp ditt navn og telefonnummer.
  • Barn/ungdommer som kommer sammen med sine foreldre, skal ikke registreres.
  • Når du finner deg en plass i kirken, husk at det skal være minst to seter mellom personer som ikke kommer fra samme husstand.
  • Hold ellers minst 1 meter avstand til andre – ikke minst er det viktig å være bevisst på dette når gudstjeneste er slutt.
  • Unngå håndhilsning, klemming og kyssing – gjelder også hellige kyss!Takk for at du overholder disse tiltakene – da er det trygt for alle å delta på gudstjenester!