Frikirken avlyser arrangement – lager hjemmegudstjenester!

I første omgang avlyses gudstjenester og alle andre arrangement i Fredrikstad Frikirke frem til 13. april.
Men menigheten ønsker å tilby alternative hjemmegudstjenester! Talene vil bli filmet og lagt ut på Frikirkens egen Youtube-kanal søndag formiddag. Disse filmene vil blant annet inneholde spørsmål til samtale og refleksjon, og målet er at man ser på, hører på og reflekterer/samtaler om dagens tema.
I tillegg har Fredrikstad Frikirke opprettet en egen podcast hvor alle årets taler er lagt ut. Det er bare å søke «Taler fra Fredrikstad Frikirke», så vil talene vises på de aller fleste podcast-plattformer.
Selvfølgelig legges talene også ut på vår egne nettside hvor spørsmålene også kan lastes ned.
Har du spørsmål vedrørende denne situasjonen, er det bare å kontakte pastor Per Eriksen eller noen av de andre ansatte.