Velkommen til Tid for 2 15.-16. november!

Fredag 15. november til lørdag 16. november inviterer Fredrikstad Frikirke til samlivskurset «Tid for 2». Dette er et kurs for par i alle aldre – for de som nettopp har funnet hverandre, og for de som har holdt sammen i mange år.
Kurset blir arrangert på Quality Hotel Fredrikstad, som også tilbyr spesialpris på 1090 kroner for overnatting for to personer fra fredag til lørdag – inkludert frokost.
Det er ekteparet Tonje og Dag W. Haugeto Stang som ansvarlig for undervisningen.
Kursavgiften er på 1500 kroner pr par, og i tillegg til selve kurset og kursmateriellet, inkluderer dette middag på fredag og lunsj på lørdag.
Menigheten tilbyr også å dekke kursavgiften for de som trenger en økonomisk håndsrekning for å kunne delta. Kontakt kasserer Elsa Simonsen for spørsmål vedrørende dette.
c
Her kan du laste ned invitasjon med program.
Påmelding her innen 1. november.